Jan Hanvold og hans Visjon Norge er noe minstepensjonister og uføretrygdede bør holde seg langt unna

Er det noe undertegnede virkelig hater her i livet er hyklere som bruker store ord og bruker minstepensjonister, uføretrygdede på det verste for å fronte seg selv som det Jan Hanvold har gjort i mange år. På tirsdag ble det kjent at Drammen-gutten sitt imperium er moralsk forkastelig og alle fall ikke etisk, og da støtter undertegnede NRK Brennpunkt sine timelange sending om Jan Hanvold (65).

Jan Kåre Hanvold Hanvold drev i 1980-årene forretninger som førte til konkurser, konkurskarantene og fengselstraff. Regnskapstallene fra Visjon Norge og Visjon Bibel Center viser at de har tatt inn om lag 175 millioner kroner gjennom innsamlinger i perioden 1999 og 2007, og i 2016 anslo NRK at Hanvold hadde samlet inn over en milliard norske kroner gjennom Visjon Norge. Hanvold har fått kritikk i media for å bruke aggressive metoder i.

Granskninger av innsamlingene har vist at midler som er samlet inn gjennom Hanvold sine ulike prosjekter, i liten grad har blitt brukt til de formål de er innsamlet for. I 2010 beskyldte Hanvold norske kristne for underslag mot Gud og hevdet at de ved å gi mindre enn en tiendedel av inntekten sin i tiende til kristne organisasjoner underslår åtte milliarder kroner årlig. Hanvold ble i 2010 omtalt som den blant norske kristne ledere med høyest nettoinntekt.

Det å tjene seg rik på minstepensjonister, uføretrygdede med å si gå å føl TVen og dra kredittkortet så det svir er rett og slett støtende. Her er det mange svake mennesker som ikke skjønner sitt eget beste som er så slukt opp av det Jan Hanvold sier, og hans Visjon Norge står inne for at det er ikke rart at mange reagerer i sinne og vantro på det 65-åringen har blitt rik på. 

Hanvold er det undertegnede kaller for en kynisk jævel som er i alle fall ikke pakt med Gud og det står jeg 100 % inne for. Hanvold skrev på sin facebookside 27.oktober klokken 16:49 til sitt forsvar:

Det har vært noen hektiske dager, siden vi mandag kveld kom hjem ifra Israel. Tirsdag var det direkte på Nrk -Buskerud, på Dagsrevyen i Oslo. For så å bli bokstavlig åndelig voldtatt av 21 nyhetene på vei ut av Nrk bygget. Vi var utrolig pågående, ville ha meg til å svare på en intern E-mail. Så jeg måtte svare ingen kommentar 10 ganger. Så var det på bli skikkelig hengt ut på Brennpunkt. Hvor du blir fremstilt på verst tenkelig måte. Og hvor sannheten blir forvridd. Hun søte Maria Hasselgård tok kontakt med meg i april, å fortalte at de gjerne ville lage en dokumentar av kristenheten utenfor den norske kirke. Jeg var naiv nok til, å si ja. Da hun fortalte at hun hadde arbeidet med min gode venn Anita Apeltun Sele i krf. Så vi slapp de til, men for en måned siden forsto hva djevelskap de pønsket på. Og da stengte vi dørene. Men de klarte, å spy opp en parodi. Og deres agenda er jo, å knuse og ødelegge folk.

Disse folka går gjerne over lik, å er klare til å ødelegge familier i deres falske rettferdighets navn. De spyr ut sin propaganda, å dessverre tror store deler av befolkingen på dem. Og får da satt igang mobbing av mine venner. Som en nær venn som har hjulpet Visjon Norge med millioner. Blir nå truet og uthengt, som en som utnytter gamle og syke mennesker. Flere av hans forretningspartnere, har brutt kontakten med han. Alt som et resultat av uthengingen i Brennpunkt. Og det eneste han og familien i Bergen har gjort er , å støtte og hjelpe Visjon Norge med både nødhjelp, gratis lager og gjort alt i total overgivelse til Guds verk. Så har vi alle de feige kristne lederne, som hopper, hver gang disse journalistene roper ulv. Så uttaler de seg, slik det er politisk korrekt. I stedet for å ringe meg, å spørre. Er det riktig det Brennpunkt, Vårt land og Dagen, sier.

Men disse lederne er svake mennesker som hopper der media vil de skal hoppe. Så har jeg derimot også fått ,utrolig mye oppmuntring ifra mange kristne ledere, som tenker selv. Og som selvfølgelig forstår at dette her er ei skrøne-historie , kokt sammen av nrk. For, å selge sine billige varer, til enhver som vil tro. Så har vi også fått et hav av oppmuntringer og masse blomster, ifra folk som har empati og medfølelse i en tid med stor forfølgelse og prøvelser. Hvor det er sent ut falske brev i vårt navn. Samtidig som min kjære svigermor har fått sin dødsdom. Og har fått 3 måneder igjen, å leve. P.g.a kreft i levra. Hun er et fantastisk menneske og er en omsorgs person. Men som i denne fasen av livet trenger oss. Og som også da blir plaget av omgivelsene, fordi hun har en svigersønn som meg. Men vi ber og tror at gud skal helbrede henne. Og at hun kunne få noen flere år, for å se sine barnebarn vokse oss. Så hvor råtten kan media være ? Det som er helt sikkert, er at Gud er for oss. Det er det som betyr noe. Vær velsignet.

Undertegnde “Bloggern” skrev dette på siden til forkynneren

Du tar helt feil Jan, det er trist at du har en svigermor som har kun tre måneder igjen, men måten du gir kredittkortet til Gud og snakker på er så støtende at jeg finner knapt ord, og NRK farer ikke med løgn. De beviser bare fakta og du skulle vært tatt for lengst, du er det jeg kaller på godt norsk en hykler. Tror neppe Gud er glad i hyklere….

Og han går nå på en krigssti på alle og han snakker om han er en god soldat for Gud. Jan Hanvold er en ulv i fåreklær og denne statusen fra i går fredag er et angrep på redaktør i Dagen.

Redaktør Vebjørn Selbekk i den kristne avisen Dagen. Oppfordrer folk til å bryte budet: ” Du skal ikke stjele” At en redaktør går ut, å sier at det er ok, å være tyv. Bare tyven stjeler dokumenter som blir gitt til pressen, er det ok. Selbekk sier at, å stjele dokumenter på sin arbeidsplass er helt ok, fordi dette er varsling. Så, å stjele dokumenter av ulike slag, kopiere dem, å gi dem videre til noen som vil ødelegge bedriften en arbeider i , er helt ok for Selbekk. På Visjon Norge har vi avtaler med leverandører på tv-signaler, sateltt avtaler, som er konfidensielle. Og om ansatte hadde stjålet disse og kopiert dem, gitt disse til Selbekk. Kunne dette gitt oss svart skjerm.

Men det hadde Selbekk synes hadde vært ok. Og stjele og ødelegge en arbeidsplass er ok for Vebjørn. Som kristen burde jo ikke Selbekk oppfordre til, å stjele. Nå har jo Dagen hengt meg ut i det vie og det breie. De får jo 25 millioner kroner i pressestøtte. Disse pengene bruker de til, å henge ut sine kristne brødre og søstre. Fordi dette må de gjøre for , å få pressestøtte. De synes er er helt ok å misbruke skattepengene de drar ut av statskassa. Nå har de også satt igang et race imot oss,  for å få innsamling kontrollen til, å svarteliste oss. Slik at folk ikke skal gi penger til Visjon Norge. Så min oppfordring er jo til alle Visjon Norge seere, si opp Dagen. Boikott Dagen. Hva skal vi med en avis som henger ut andre kristne.

Som også oppfordrer til å stjele og ødelegge arbeids plasser. Selbekk er jo tysker, å har røtter i DDR. Der drev de med å angi hverandre. Og Selbekk opererer i kjent Stati stil, når han kaller tyveri av dokumenter for varsling. Det var nettopp dette også Stasi holdt på med. Dette er takken en får ifra en bror, som en har stått opp for, når det har stormet. Men som selger sin bror og venn for pressestøtten. Da kan du skrive om Jan, Jesus og Judas. Må Gud velsigne deres egen rettferdighet, å alle mobbe journalister i Dagen. Jeg ber for dere, at Gud må se i nåde til dere.

Undertegnede “bloggern” er ikke overrasket. Jan Hanvold er så til grader en ekstrem forkynner som blir jaget fra alle kanter nå. 65-åringen trenges inn i et hjørne og der er han alene og slike mennesker har undertegnede aldri likt og det med god grunn. Mennesker som bruker han der oppe på denne måten er rett og slett hyklersk og ja jeg er ateist så du vet det kjære leser. Hvorfor jeg er så engasjert i dette temaet er på grunn to ting: En barndomskamerat av meg vokste opp i en ekstrem kristenfamilie som mente mye om Gud og sa at hvis du ikke følger våres tro så havner du i helvete. En annen kamerat som ikke ville være hos Jehovas Vitne ble utsatt for hatefulle angrep av Jehovas Vitne avdeling Rygge/Moss som endte med dette:

Moren hans nektet å ta i mot blod som endte med tragisk utfall, sønnen ble til slutt forvandlet, jeg vet ikke hvorfor, men har mine meninger om det og det jeg kan si er at når et menneske blir jaget fra alle kanter og blir utstøtt til slutt så kommer det en hand til slutt. Siden 1992 har jeg ikke hatt kontakt med kameraten som nå vier sitt liv til Jehovas Vitne, han andre er dessverre død og ble kun 15 år. 

Gud har et svar på alt. Det har han garantert for det Jan Hanvold driver med og hans arbeid de siste 30 årene. Det er nok ærlig arbeid, men det å forkynne på denne måten og ordet avlat har blitt brukt mye i innlegg siden tirsdag da Brennpunkt hadde programmet om Hanvold og det er nok her 65-åringen hadde passet inn som beskrives dette på Wikipedia:

Avlat eller indulgens er i den romersk-katolske kirke en ettergivelse av timelig (jordisk) straff som mennesker ifølge katolsk lære må sone for syndige handlinger de har begått. Bakgrunnen er at den katolske kirke mener at synd fører til skyld, som må skriftes, og straff som må avtjenes. Denne straffen kan avtjenes på tre måter: Ved å gjøre bot, ved å gjøre handlinger som gir avlat, eller i skjærsilden etter jordelivet.

– Jeg er bare et menneske her på jorda. Å kjøpe seg velsignelse i Guds rike, det tror jeg ikke vi kan gjøre, sier Halland. 

https://www.nrk.no/telemark/meldingene-strommer-inn-etter-brennpunkt-dokumentar-1.13196804

Vil du se programmet Pengepredikanten så er det bare et trykk unna https://tv.nrk.no/serie/brennpunkt/MDDP11001316/25-10-2016. Etter dokumentaren så har du garantert fått et annet syn på Hanvold og hans Visjon som bør ribbes for alt. Det finnes ikke noe kristent med dette, det er ekstremt og du bør i alle fall ikke dra kredittkortet for å møte Gud eller tro på hans verdier.

Det er garantert neppe det siste vi hører fra Jan Hanvold som har blitt rik på sin kyniske måte til tjene Gud som jeg neppe tror er glad i Drammen-gutten. Det er på tide å få seg en wake up call nå og det har nok 65-åringen fått med sitt budskap som får massiv kritikk over hele Norge…

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg